Project Manager – Utrecht

Introductie

Als Projectmanager bij ben je verantwoordelijk voor de planning, het bewaken van de scope en het opvolgen van werkzaamheden.

Organisatie

Dit bedrijf is ooit opgericht door drie enthousiaste engineers met een passie voor zware constructies en hijswerktuigen. Het bedrijf ontwerpt en levert maatwerkoplossingen voor het veilig en efficiënt omgaan met zware constructies, zoals die voor windparken, waarmee bijgedragen wordt aan de energietransitie. Het team bestaat uit experts op het gebied van werktuigbouwkunde en constructietechniek. Door deze vaardigheden te bundelen, worden op maat gemaakte oplossingen gecreëerd, geproduceerd en geïmplementeerd voor het hanteren van zware en onhandelbare lasten. De expertise overstijgt de wereld van zwaar tillen, waardoor verschillende markten worden bediend. De ontwerpen variëren van speciale apparatuur tot ondersteunende constructies en andere hanteringsapparatuur met diverse toepassingen. Naast engineering, neemt een groeiend deel van de activiteiten ook het fabriceren van onze ontwerpen in, waardoor uiteindelijk complete oplossingen aan de klanten kunnen worden geleverd. Dit proces bestaat uit het bezoeken van de fabricagewerkplaats, het bedenken en uitvoeren van testen en betrokkenheid bij de eindafname door de klant.

Functie

Als Projectmanager bij ben je verantwoordelijk voor de planning, het bewaken van de scope en het opvolgen van werkzaamheden. Verder heb je contact met de klant om de voortgang en eventuele wijzigingen te bespreken. Je houdt je ook bezig met de status van verschillende projecten en bewaakt het budget en de tijdsplanning.

Je hebt veel contact met klanten en bent continu bezig met het afstemmen van de projecten die lopen. Daarbij houd je je voortdurend bezig met het verkrijgen van informatie bij de klant en speel je deze vervolgens door naar het interne team dat aan dat specifieke project werkt. Hierbij is het belangrijk om goed te weten welke projecten prioriteiten hebben en waar op dat moment de focus moet liggen.

Je komt terecht in het Projectteam, bestaande uit drie Projectmedewerkers. Dagelijks worden alle belangrijke taken van de dag gezamenlijk besproken om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met je collega’s houd je je bezig met alle verschillende projecten die op dat moment lopen en zorg je ervoor dat alles volgens de planning verloopt.

Functie-eisen

 • Hbo of wo werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring, bij voorkeur 5 jaar of meer
 • Goede communicatieve vaardigheden, gestructureerd en planmatig werken
 • Leiding geven, taken verdelen en inventief uitdagingen aangaan
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je werkt goed in een team, formuleert duidelijke doelen en motiveert het team om deze te behalen

Aanbod

 • €3.800 – €4.900 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 36 tot 40-urige werkweek
 • 25 vakantie o.b.v. fulltime dienstverband
 • NS businesscard in het geval van gebruik openbaar vervoer
 • 10% werkgeversbijdrage aan pensioenvoorziening
 • Laptop en thuiswerkmogelijkheden

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!