Sales Support Medewerker – Vianen

Introductie

Een dynamische functie bij een grote speer op het gebied van intern transport.

Organisatie

Dit bedrijf is de exclusieve dealer van Amerikaanse hef- en magazijntrucks). Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support netwerk, biedt het bedrijf met 150 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. Daarbij is het bedrijf tevens dealer van vloerreinigingsmachines, magazijninrichting en zware elektrische heftrucks. Het bedrijf is volop in beweging en onderscheidend in de markt. 

Functie

Je werkt samen met meerdere Accountmanagers en bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van offertes en verkooporders. Vanaf het moment dat de Accountmanager de offerte aanvraag bij jou aanlevert tot het moment dat het verkochte product naar wens bij de klant is afgeleverd, ben jij de spin in het web. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en bevestigingen, het bestellen van machines, inkopen van toebehoren, factureren, plannen van transport en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Omdat je meerdere verkoopdossiers onder je beheer hebt, heb je een grote verantwoordelijkheid maar ook de vrijheid om dit naar eigen inzicht zo goed mogelijk in te delen. Dit maakt je werkdag dynamisch en uitdagend waardoor geen dag hetzelfde is.

Functie-eisen

Structuur, overzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en een commerciële instelling zijn belangrijke speerpunten om van je functie een succes te maken. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team. Korte communicatielijnen en een informele cultuur kenmerken het werken binnen dit bedrijf. Verder zoeken we:

  • HBO/ MBO  werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring verkregen of HBO Bedrijfskunde;
  • Grote affiniteit met techniek in combinatie met een commerciële instelling;
  • +/- 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Motivator, kan collega’s enthousiasmeren en motiveren;
  • Probleemoplossend vermogen; Een echte teamspeler;
  • Een gestructureerde aanpak van werken waarbij je makkelijk communiceert;
  • Kennis van Microsoft Navision Dynamics, Superoffice of een gelijksoortig pakket is een pré;
  • Ervaring met Excel;
  • In staat om Engelstalige documentatie te lezen en te begrijpen.

Aanbod

Een afwisselende, leuke en verantwoordelijke baan. Je volgt een gedegen inwerkprogramma. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Metalektro met o.a. 27 verlofdagen en 13 ATV-dagen, een uitstekende pensioenregeling bij het PME Pensioenfonds en een tegemoetkoming in de collectieve ziektekostenverzekering. Daarnaast investeert dit bedrijf volop in het verder ontwikkelen van onze medewerkers. Dit kan zijn door externe trainingen maar ook door trainingen via onze eigen academy.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!