Introductie

Vanwege de continue groei van een mooi familiebedrijf in het midden van het land gaan wij opzoek naar een teammanager voor de afdeling Service er Onderhoud

Organisatie

Voor deze vacature werken wij samen met de Nederlandse marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van brandbeveiligingsinstallaties. Zij zien sprinklers als de ultieme vorm van brandbeveiliging en dragen dit specialisme breed uit. Naast het zorgen voor brandveiligheid zorgen zij ook goed voor haar mensen en het milieu.

Functie

Als Teamleider S&O, ligt jouw focus op het ontwikkelen van de bestaande en groeiende afdeling Service &Onderhoud, op de vestiging Mijdrecht. Je maakt verbinding tussen mensen en afdelingen. Met andere afdelingshoofden geef je gezamenlijk richting en sturing aan Aqua+ in regio West-Nederland. Dit met ondersteuning van jouw leidinggevende, de Regiomanager. Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke rol binnen een organisatie die voortdurend in ontwikkeling is? Dan is dit de baan voor jou!

Jouw werkzaamheden:

Je bent een enthousiaste, aanstekelijke kartrekker. Je bent verantwoordelijk voor een vijftal collega’s op de binnendienst en daarnaast voor een groep monteurs in de buitendienst. Je werkt op kantoor, maar je komt ook op locatie.

Jouw werkzaamheden zijn grotendeels gericht op het bouwen en ontwikkelen van de afdeling. Je houdt het overzicht op de afdeling en je ziet de langere termijn, om vooruit te komen. Je brengt de personeelsbehoeften in kaart. Je coacht collega’s individueel en ondersteunt hen vakinhoudelijk. Daarnaast richt je je op de samenwerking tussen de collega’s, tussen de afdelingen en vestigingen. Je ondersteunt in de verbetering van de kwaliteit op de afdeling, je gaat na wat er nodig is voor de toekomst en hoe er efficiënter gewerkt kan worden. Je maakt makkelijk contacten op verschillende niveaus en hebt een adviserende rol. Daarnaast spring je bij op de afdeling, je pakt inhoudelijk een rol waar nodig.

De verdeelsleutel

35% Interne Procesverbetering
30% Interne afstemming
20% Personeelsbehoeften in kaart brengen
15% Administratie en vergaderingen

Functie-eisen

Voor deze mooie functie zoeken we iemand met de nodige ervaring. Bij voorkeur beschik jij over de volgende competenties:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring in de sprinklertechniek; je hebt inhoudelijke kennis van de sprinklertechniek en je bent bekend met bijv. TB80.
 • Je bent ondernemend en je wilt je graag verantwoordelijk voelen.
 • Je kunt goed het overzicht houden en verliest jezelf niet in details.
 • Je herkent knelpunten en denkt in oplossingen.
 • Een assessment zal deel uitmaken van onze procedure.

We realiseren ons dat we nogal wat vragen in deze functie, maar in ruil daarvoor ga je deel uitmaken van een prachtig familiebedrijf, waar ruimte is voor eigen inbreng, ondernemerschap en groei. En waar we voor elkaar klaar staan en samen de uitdagingen op ons pad aangaan! De Teamleider begeleidt en coacht jou naar behoefte, in je ontwikkeling in deze rol.

Aanbod

Werken bij een bedrijf dat  investeert in al haar medewerkers. Ga jij bij dit bedrijf aan de slag, dan bespreken we graag welke behoeftes jij hierin hebt. Van belang is in elk geval dat je onze organisatie goed leert kennen.

Wat vind je nog meer :

 • Vers fruit op de kantoren én op de bouw;
 • Aqua+ is CO2-neutraal;
 • Alle auto’s en bussen zijn in eigen beheer;
 • Een eigen Foundation waarmee we jaarlijks goede doelen steunen;
 • Zomer BBQ’s, spectaculaire bedrijfsfeesten en legendarische kerstborrels;
 • Een actieve personeelsvereniging;
 • Open deur beleid. Vragen kan en fouten maken mag! Daar worden we namelijk samen beter van!

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jou gegeven achter in een paar  korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op 085- 0645419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!

[cx_min_salart_information]