Werkvoorbereider – Bunnik

Introductie

Misschien wel de meest veelzijdige functie die we ooit gehad hebben. 

Organisatie

Dit bedrijf heeft al decennialang een gevestigde naam in het vervaardigen van draai- en freeswerk, algemene machinebouw en reparatiewerkzaamheden. In de werkplaats worden machines van hoge kwaliteit gefabriceerd, voor o.a. het filteren en behandelen van afvalwater en proceswater. De Machinefabriek beschikt over een modern en goed uitgerust machinepark. Alle producten worden vervaardigd in overeenstemming met de van toepassing zijnde Europese richtlijnen.

Functie

Een echte allround functie. In de machinefabriek ben je de spil tussen de klant, tekenkamer en de productie. Al bij het eerste contact met de klant ben je betrokken. Je zorgt voor een heldere prijs opgave en je kijkt samen met je collega’s naar de haalbaarheid van het project. Is de opdracht binnen? Dan is het aan jou om de productieplanning vorm te geven. Welke materialen moeten worden ingekocht, welke machinale bewerken worden ingezet en welke specialisten gaan er mee aan de slag? Op het moment dat de planning op orde is zorg jij uiteindelijk voor een goed verloop waarbij jij de vinger aan de pols houdt en de klant op de juiste manier informeert. Uiteindelijk zorg jij voor de levering en ga je bij de klant op bezoek om te kijken of alles naar wens is geleverd. 


Functie-eisen

We zijn naar een werkvoorbereider met een ondernemend karakter. Je bent leergierig en het plannen en organisatie zit in je bloed. Je vindt het leuk om met de klant in gesprek te gaan, maar je kan je ook vastbijten in een technische tekening. De ideale kandidaat neemt het volgende mee;

  • HBO werk- en denk niveau. Een diploma of relevante werkervaring;
  • Kennis van machinale bewerkingen;
  • Kennis van Solid Edge is een pre;


Aanbod

Een enorm veelzijdige functie, maar ook de kans om gaande weg in de rol te groeien. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden goed. 

Inlichtingen

Patrick Hamers (0)85-0645419

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jou gegeven achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op 085-0645419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!