Workshop Technicus – Zeewolde

Introductie

Ben jij technisch en praktisch ingesteld? Sluit je aan bij het  team en bouw mee aan hoogwaardigelasverbindingen wereldwijd.

Organisatie

Deze internationale  partij speelt een essentiële rol bij de constructie vanlasverbindingen over de hele wereld, waarbij ze klanten helpen om hoogwaardige pijpleidingen te bouwen en kosten te verlagen. Als wereldwijde marktleider in het vakgebied, hebben we kantoren verspreid over de hele wereld, waardoor we onze klanten de meest uitgebreide infrastructuur en resources in de branche kunnen bieden.

Functie

Wij zijn op zoek naar een getalenteerde Workshop Technician die de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het repareren en onderhouden van welding  Equipment. Als Workshop Technician zul je een cruciale rol spelen in het succes van onze projecten wereldwijd.

Functie-eisen

Heb jij een technische opleiding op MBO-niveau, minimaal 5 jaar werkervaring, en beschik je over mechanische, elektrische en computervaardigheden? Ben je proactief, flexibel en heb je een goed gevoel voor verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Aanbod

Een dynamische werkomgeving waarin je jouw technische vaardigheden kunt ontwikkelen en verbeteren. Je zult de mogelijkheid hebben om te werken met geavanceerde apparatuur en te werken in een team van ervaren professionals. Daarnaast bieden wij een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!