Accountmanager – Houten

Introductie

Ben jij op zoek naar een boeiende commerciële uitdaging en heb jij een passie voor techniek. Dan is dit wellicht Jouw nieuwe baan.

Organisatie

TOA is een Japans A-merk gespecialiseerd in audioproducten en -oplossingen. TOA heeft een breed scala aan producten, waaronder luidsprekers, versterkers, mixers, microfoons en geluidssystemen voor professioneel gebruik. Je vindt de producten van TOA o.a. in kantoorgebouwen, scholen, hotels, industriële complexen, Retail, kerken, sportcomplexen en theaters. TOA Benelux is de officiële vertegenwoordiger van TOA Electronics Europe en de leverancier voor de Benelux. Het hoofdkantoor en magazijn voor de Benelux zijn gevestigd in Houten, in Brussel is een verkoopkantoor voor België en Luxemburg.

Functie

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het klantenportfolio en het verbeteren van de naamsbekendheid van dit Japanse A-merk in jouw regio. Binnen TOA is Nederland verdeeld in 2 regio’s Noord en Zuid. Jij bent samen met je collega Accountmanager het aanspreekpunt in de noordelijke regio, voor het gemak alles boven de A12. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het beheren en uitbreiden van het klantenbestand in de regio Noord;
  • Het opbouwen van sterke relaties met bestaande en potentiële klanten;
  • Het adviseren van klanten over onze hoogwaardige oplossingen voor gebouw gebondenontruimingsalarminstallaties (OAI)
  • Het actief op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in regelgeving en toepasbare oplossingen

Functie-eisen

Je wordt gedreven door commercie en je hebt een passie voor techniek. Kennis van audiosystemen en/of OAI is erg welkom. Maar met een goede elektrotechnische basis kan je snel een hoop bijleren.


Aanbod

Bij TOA Benelux kom je terecht in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Een plek waar jouw inzet wordt gewaardeerd en jouw inzet wordt beloond met met een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jou gegeven achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op 085-0645419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!