Ik zoek technische professionals

Wij vinden ze!

Staat jullie groei onder druk omdat jullie te weinig mensen hebben? Of zoeken jullie een strategische leider die juist voor extra groei gaat zorgen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je simpelweg te druk bent om recruitment de focus te geven die het verdient. Je bent in alle gevallen aan het juiste adres, want wij helpen je graag. 

We hebben met meer dan 24 jaar ervaring naast de technische kennis namelijk ook het juiste netwerk in huis. We weten wat er speelt, volgen alle ontwikkelingen, spreken de taal en kennen alle professionals die op zoek zijn naar een Betere Baan! 

Maseto betere baan driehoek

Onze werkwijze

MASETO KREW is hét antwoord op jouw recruitment vragen; van het scherp krijgen van de vacature en het opstellen van de juiste wervingsstrategie, tot aan het overnemen van het volledige recruitment proces (RPO). Wij werken aan de hand van onze eigen ontwikkelde KREW methode. Het spreekt voor zich dat we daarbij eerst jou en jouw organisatie beter willen leren kennen, voordat we de eisen en wensen bespreken. We adviseren je daarbij ook over hoe je nu al kunt inspelen op veranderende processen in de toekomst, zodat we samen tot de beste invulling voor de lange termijn komen. We bekijken het dus letterlijk van alle kanten en pas op het moment dat alle randvoorwaarden helder zijn, gaan wij als jullie KREW aan het WERK.

Headhunter nodig?

Ook als tijdens onze gesprekken blijkt dat de vacature helemaal helder en toekomstbestendig is, kunnen we je helpen. Als headhunter vinden we dan namelijk de juiste kandidaat voor je. Grote kans dat diegene zich al in de kern van ons netwerk bevindt. Die kern bestaat uit technische professionals die hebben aangegeven op zoek te zijn naar een Betere Baan. Zo niet, dan activeren we ons totale netwerk van meer dan 6.000 professionals, terwijl we tegelijkertijd constant buiten ons bestaande netwerk op zoek zijn naar geschikte kandidaten. Techniek is altijd in beweging en wij dus ook.

De juiste kandidaten vinden?