Ik zoek een betere baan!

Jezelf blijven ontwikkelen is heel belangrijk, dus het is goed dat je op deze pagina bent. We helpen je graag. De belangrijkste vraag is natuurlijk; Wat is voor jou een betere baan?

Voor de één is dat minder reistijd, minder uur werken of juist meer salaris. Terwijl het voor de ander gaat om waardering, meer uitdaging en bezig zijn met de techniek die er in de toekomst écht toe doet.

Met onze beproefde NAAB methode gaan we gezamenlijk de voorwaarden voor jouw betere baan vaststellen. Daarbij kijken we uiteraard naar je verleden zoals je werkervaring en je genoten opleidingen, maar wat je kan en in de toekomst wil is voor ons het echte uitgangspunt. Op basis van die informatie gaan we op zoek naar de juiste functie en verbinden we je aan het juiste bedrijf. Met NAAB bekijken we jouw BAAN dus letterlijk van de andere kant; Niet Anders, Altijd Beter.

Maseto betere baan driehoek

De Tekentafel

Als je nog niet concreet op zoek bent naar een betere baan, maar wel eens wil weten wat jouw ‘marktwaarde’ is, dan ben je welkom om plaats te nemen aan onze tekentafel. Bijvoorbeeld om te bespreken aan welke voorwaarden je moet voldoen om jouw gewenste carrièrestap te maken. Of om gewoon eens te sparren of jouw salaris wel marktconform is.

Al deze zaken bespreken wij aan de tekentafel! Een no nonsens gesprek waarin we jou op basis van onze jarenlange ervaring in zowel de techniek als de arbeidsbemiddeling, een goed plan mee geven waar jij direct mee aan de slag kunt.

Enthousiast en meer weten? Neem contact op om een afspraak met ons in te plannen. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee bespreken we jou wensen. Kijk in de tussentijd vast naar ons betere banen aanbod!

 • Configuration Controller
  De Configuration Controller maakt en onderhoudt stuklijsten (Bill Of Materials) voor de te produceren producten. Je waarborgt de masterdata en je zorgt voor de juiste documentatie van de ontwerp- en conversiewijzigingen. De functie omvat de volgende werkz
 • Product Manager
  - Collects and analyzes numerous internal and external pieces of data with the goal of creating product development plans. - Responsible to build the business case for product development in short-, mid- and long term. - Responsible for market conform pro
 • Emission Test Engineer
  - Define test plans and schedules; - Design and arrange parts to connect the PEMS unit to the machine; - Test preparation including test cycle definition and shipment of equipment to the test site; - Conduct emission testing with PEMS unit according to th
 • Medewerker Verkoop Binnendienst
 • Medewerker Verkoop Binnendienst
  De afdeling houdt zich bezig met de verkoop van compact tractoren en aanbouwwerktuigen. Belangrijkste afzetmarkten zijn Duitsland en Frankrijk, zodat een goede beheersing van de Engelse taal vereist is en bij voorkeur ook de Duitse en/of Franse taal wordt

Op zoek naar een betere baan?