Ik zoek een betere baan!

Jezelf blijven ontwikkelen is heel belangrijk, dus het is goed dat je op deze pagina bent. We helpen je graag. De belangrijkste vraag is natuurlijk; Wat is voor jou een betere baan?

Voor de één is dat minder reistijd, minder uur werken of juist meer salaris. Terwijl het voor de ander gaat om waardering, meer uitdaging en bezig zijn met de techniek die er in de toekomst écht toe doet.

Met onze beproefde NAAB methode gaan we gezamenlijk de voorwaarden voor jouw betere baan vaststellen. Daarbij kijken we uiteraard naar je verleden zoals je werkervaring en je genoten opleidingen, maar wat je kan en in de toekomst wil is voor ons het echte uitgangspunt. Op basis van die informatie gaan we op zoek naar de juiste functie en verbinden we je aan het juiste bedrijf. Met NAAB bekijken we jouw BAAN dus letterlijk van de andere kant; Niet Anders, Altijd Beter.

Maseto betere baan driehoek

De Tekentafel

Als je nog niet concreet op zoek bent naar een betere baan, maar wel eens wil weten wat jouw ‘marktwaarde’ is, dan ben je welkom om plaats te nemen aan onze tekentafel. Bijvoorbeeld om te bespreken aan welke voorwaarden je moet voldoen om jouw gewenste carrièrestap te maken. Of om gewoon eens te sparren of jouw salaris wel marktconform is.

Al deze zaken bespreken wij aan de tekentafel! Een no nonsens gesprek waarin we jou op basis van onze jarenlange ervaring in zowel de techniek als de arbeidsbemiddeling, een goed plan mee geven waar jij direct mee aan de slag kunt.

Enthousiast en meer weten? Neem contact op om een afspraak met ons in te plannen. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee bespreken we jou wensen. Kijk in de tussentijd vast naar ons betere banen aanbod!

 • Warehouse Assistant
  De Warehouse Assistant Controleert de aantallen van de inkomende hoeveelheden volgens pakbon en verwerkt de verplaatsing van de materialen naar de gevraagde locatie en voert administratie. Daarnaast behoren de volgende werkzaamheden bij het takenpakket.
 • Supply Planner
  Deze vacature komt echt net bij ons binnen. Er is nog geen vacature tekst beschikbaar, maar bel of mail gerust als je meer wil weten. 085-0645419 of info@maseto.nl
 • Mechanical engineer
  Wil jij de mechanical engineer zijn van toonaangevend matrieel in de tuinbouw branche neem dan contact met ons op. Voor een specialist in midden Nederland zoeken wij naar een gemotiveerde creatieve engineer die het bedrijfsbureau wilt komen versterken. Wi
 • Brandertechnicus
  Je collega’s van de afdeling Branderservice & Onderhoud zijn verantwoordelijk voor het onderhouden en inspecteren van de brandersystemen op deze installaties. Daarnaast zorgen zij voor de juiste afstelling van de branders zodat de installatie als geheel z
 • (Junior) Project Engineer Maritiem
  Wil jij als Project engineer verantwoordelijk zijn voor voor het verbeteren van maritieme technologie en daarbij er voor zorgen dat jouw projecten door de organisatie worden verwezenlijkt. Wij zoeken een zelfstandige ambitieuze starter met een afgeronde

Op zoek naar een betere baan?