Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten van onze samenwerking vonden? Op deze pagina vind je de meest recente reviews van Maseto jouw Recruitmentpartner in techniek

Brian
02/03/2023
Een hele fijne samenwerking gehad voor het vinden van mijn eerste baan! Ze nemen echt de tijd voor je, zijn persoonsgericht en enorm enthousiast. Ik kan Maseto dan ook zeker aanraden!
Max de Vries
28/02/2023
Fijne samensamenwerking, persoonsgericht, sterk in het matchen van persoon en baan! Altijd enthousiast als je ze belt!
Rik De Haas
12/02/2023
Steven en Patrick hebben mij voor de 2e keer uitstekend bemiddeld naar een nieuwe baan, niet alleen als verdien model maar ook als goede vrienden , bedankt heren.
olaf
28/01/2023
Afgelopen November moest ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Nog geen 24 uur na dat ik mijn LinkedIn profiel op ''open to work'' had gezet, belde Patrick van Maseto mij. De week erop had ik al een gesprek bij nu mijn huidige werkgever. Het contact verliep erg prettig en totaal niet dwingend. Zoals ik dat wel met andere uitzendbureaus heb ervaren. We hebben zelfs nog een lunch gedaan samen, nadat ik getekend had bij mijn werkgever. Patrick belde mij ook nog na mijn proeftijd periode. Gewoon om te horen hoe mijn eerste maand was verlopen. Klasse! Ik kan Maseto ten zeerste aanraden wanneer je op zoek bent naar een partij die met je meedenkt en je wilt helpen in je verdere carrière. 🙂
Studio Campo
12/10/2022
Gezellige mannen met een goed gevoel voor humor en een persoonlijke aanpak. Bij Maseto wordt echt naar je geluisterd én gekeken naar wat het beste bij jou past. Dat maakt Maseto uniek en anders dan anderen!

Meer weten of gewoon eens kennismaken?