TD monteur (Productie)

Introductie

Werken voor een wereld speler in de automotive industrie en dat op een compleet nieuwe productielocatie. 

Organisatie

Het bedrijf s een van de meest vooroplopende producenten van o.a. warmtewisselaars, uitlaten, brandstoftanks, trekhaken en distribueert haar producten in meer dan 20 landen. De onderneming biedt wereldwijd werk aan 2.500 medewerkers in 12 fabrieken, 5 R&D centra en 6 distributiecentra en is tevens OEM (Original Equipment Manufacturer) voor o.a. GM, Bosch, Renault, Jaguar, Ford, Chrysler, BMW, Suzuki, Skoda, VW en Audi.

In Vianen richt Bosal zich op de productie van warmtewisselaars voor de energie en automotive markt, robotarmen voor de industrie, uitlaat-onderdelen en aluminium tanks voor een vrachtwagenfabrikant. De huidige fabriek staat aan de vooravond van een grote verandering; met een nieuwe state-of-the-art productielijn en het compleet geautomatiseerde magazijn vergroot het bedrijf de productiecapaciteit om zo aan de vraag van de markt te kunnen blijven voldoen. Deze vooruitstrevende aanpak is ook direct de blauwdruk voorandere fabrieken wereldwijd.

Functie

Als Onderhoudsmonteur  zorg je samen met je collega’s voor een efficiënt werkend productieproces waar bij je de kans krijgt om aan de nieuwe en meest hightech machines te werken.
In deze functie ben je een hoofdrolspeler bij de verdere groei van zowel de afdeling als de organisatie en werk je mee aan de realisatie van de nieuwe productielijn voor brandstoftanks, welke aan de hoogste (automotive) kwaliteitseisen voldoen.

De functie omvat de volgende werkzaamheden:

 • • Samen met je collega’s zorg je voor een goede start van de aankomende productie-entiteiten. Hierbij zorg jij voor de praktische ondersteuning bij de ingebruikname van nieuwe productie lijnen en apparatuur;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt bij storingen aan de machinelijnen;
 • Je zorgt voor het correctief en preventief onderhouden van machinelijnen en gereedschappen;
 • Je traint operators zodat zij de machines deels zelfstandig kunnen onderhouden;
 • Samen met je collega’s van de afdeling engineering zorg je voor een productie-onderhoudsproces dat altijd aan de hoogste standaarden voldoet . Hierbij lever je een praktische bijdrage aan wijzigingen en modificaties aan het machinepark;
 • Je zorgt voor een veilige en gezonde werkomgeving;
 • Je zorgt voor een heldere documentatie en werkorder rapportage.

Functie-eisen

De onderhoudsmonteur die wij zoeken is een technische alleskunner. Met een flinke dosis positieve energie ben je in staat om jezelf en de techniek om je heen continue te verbeteren. Omdat de omgeving constant in beweging is vragen wij een hoge mate van flexibiliteit en de eigenschap om met op verschillende niveaus te communiceren. De ideale kandidaat voldoet aan de volgende kwalificaties:

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en je hebt bewezen ervaring met het oplossen van elektrische en mechanische storingen in een productie of operationele omgeving;
 • Door werkervaring of scholing heb je het MBO+ werk- en denkniveau (opleidingsrichting: Werktuigbouwkunde/ Autotechniek/Megatronica/ Automatisering, etc);
 • Je bent communicatief sterk en je hebt een groot probleemoplossend vermogen;
 • Je bent op de hoogte van de Lean productietools;
 • Je hebt kennis van PLC, automatiseringselektronica, hydraulische en pneumatische techniek.
 • Kennis van robot en (laser)lassen is een pré;
 • Je bent bereid om in een 3 ploegendienst te werken
 • Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift..

Aanbod

We bieden je de mogelijkheid om mee te groeien met de organisatie. Binnen een team van jonge en ambitieuze collega’s krijg jij de kans om het beste uit jezelf te halen en daarbij jouw stempel op de organisatie te drukken. Vanzelfsprekend zijn een concurrerend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden onderdeel van deze functie.

Inlichtingen

Patrick Hamers (0)85-0645419

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kan je ons telefonisch benaderen op 085-0645419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!