Patrick Hamers

Steven over Patrick

Patrick is een sportman. Hij fietst, loopt hard, zwemt en staat als oud snowboardleraar ook graag op een board. Zowel in de sneeuw als op het water, want hij gaat graag met zijn Volkswagen T2A busje (die hij helemaal zelf gerestaureerd heeft, heel vet!) op pad om te gaan golfsurfen in het buitenland. Soms met vrienden en ook vaak met zijn vrouw en twee dochters met wie hij in Woerden woont. Een drukke man met een sterk creatief denkvermogen en goede humor. Zo vindt hij bijvoorbeeld niet dat hij ouder aan het worden is, maar wel dat hij wat jong is voor de leeftijd van zijn lichaam.

Van jongs af aan heeft Patrick te horen gekregen dat een baan in de techniek altijd goed is voor je toekomst. Zijn keuze was snel gemaakt en met zijn 200% inzet is hij nu een commercieel elektrotechnisch econoom met een grote interesse in mensen en wat hen drijft. Zijn 200% inzet past hij zakelijk ook toe en mede daardoor heeft in al die jaren een enorme technische kennis ontwikkeld. Zijn brede achtergrond van makelaar tot consultant maakt dat hij de behoefte van bedrijven snel en goed doorziet en met behulp van zijn creativiteit en oplossingsgerichtheid komt Patrick altijd met het juiste antwoord.

Binnen Maseto is Patrick de commerciële motor. Met zijn onuitputtelijke enthousiasme weet hij altijd mensen in beweging te krijgen. Daarbij kijkt hij verder dan een opleiding of een huidige vacature. Wat mensen echt kunnen en wat bedrijven op de lange termijn nodig hebben, is belangrijker. Tijdens zijn gesprekken met kandidaten en bedrijven wordt er overigens altijd gelachen, waardoor deze gesprekken naast nuttig en effectief ook simpelweg leuk zijn.

Plan hier een afspraak met Patrick en ervaar wat zijn positieve insteek voor jou kan betekenen: hij geeft je gegarandeerd een scherp advies!

Benieuwd wat Patrick over Steven zegt?