Project Engineer – Mijdrecht

Introductie

Een magazijninstallatie moet niet alleen efficiënt zijn, maar ook veilig. Dit bedrijf is gecertificeerd om onder toezicht van een onafhankelijke instantie deskundige veiligheidskeuringen uit te voeren en veiligheidsadvies te geven.

Organisatie

Bij dit bedrijf ben je onderdeel van een groeiende internationale organisatie. Ons team bestaat uit gedreven mensen. De werkomgeving is verkoopgericht en de bedrijfscultuur is informeel. Je krijgt binnen de organisatie veel ruimte voor eigen initiatief. Je werkt samen met je collega’s aan spraakmakende en unieke logistieke projecten.

Functie

Als Project-engineer zijn je hoofdtaken het technisch uitwerken van projecten. Je vertaalt de wensen van de klant naar een realistische technische oplossing en je ontwikkelt je als productspecialist. Afhankelijk van de complexiteit van het project wordt meer of minder ondersteuning van je gevraagd als projectmanager.

Functie-eisen

Je bent een ondernemende technicus, die het belang tussen commercie en techniek begrijpt. Van nature ben je gestructureerd en vindingrijk en je kan goed overweg met Autocad. Een technische opleiding op HBO niveau (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde)is een grote plus, maar we staan zeker open voor kandidaten met de juiste ervaring.


Aanbod

  • Werken in een gezonde en groeiende organisatie;
  • Door het enthousiaste team medewerkers heerst er een prettig werkklimaat;
  • Een uitgebreid pakket aan cursussen en interne opleidingen, krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onderdeel van deze functie.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!