Project Engineer – Mijdrecht

Introductie

Als Project Engineer binnen deze groeiende multinational werk je aan aansprekende projecten in de bouw en installatiebranche. 

Organisatie

Een snelgroeiende organisatie met ruim 1.200 medewerkers wereldwijd. het bedrijf is in 1942 opgericht en vanaf dat moment uitgegroeid van een kleine familieonderneming naar een internationale onderneming met productie- en verkoopvestigingen door heel Europa, in de Verenigde Staten, in het Midden Oosten en in het verre Oosten. Hier werken betekent werken in een dynamische, internationale omgeving met veel verschillende disciplines. Hier weet men dat samenwerken en het delen van kennis samen de sleutel vormt tot slimme oplossingen.

Functie

De Project Engineer maakt deel uit van de Project Operations afdeling van de Nederlandse verkooporganisatie en richt zich specifiek op de projectenmarkt. Je bent onderdeel van een team van 6 Project Engineers die er verantwoordelijk voor zijn om in een vroegtijdig stadium van een project technische oplossingen te bedenken en te presenteren. Behalve technische oplossingen die verband houden met ons assortiment denkt de Project Engineer mee op het gebied van logistiek, veiligheid en digitalisering. De uitgebrachte adviezen worden door de Project Engineer uitgewerkt in projectvoorstellen en offertes. Projecten kunnen op verschillende technische gebieden zijn zoals rooftop solutions, Fire Protection Systems, Sanitary Systems, Maritime Business en HVAC & MEP. Na gunning van het project begeleidt de Project Engineer het hele project tot en met oplevering en nazorg.

De rol kent o.a. doelstellingen op omvang van de projectenportefeuille en tijdige realisatie van projecten. Je adviseert, geeft product presentaties en fungeert als technische vraagbaak voor alle betrokken partijen zowel extern als intern. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Operations.

Wat maakt het leuk?

• Het team dat intern voor je klaar staat om je te helpen bij het realiseren van je doelstellingen;

• Dat jouw input belangrijk is voor product management en product development;

• De omvang van de projecten waar jij je mee bezig houdt;

• Dat je met een duidelijke lange-termijn-visie aan het werk bent;

• Dat je voor een groot gedeelte zelf kunt bepalen hoe je te werk gaat

Functie-eisen

Ruime kennis van en een opleidingsachtergrond in de installatietechniek/werktuigbouwkunde of bouwtechniek zijn vereist (MBO). Je doet geen dingen omdat het altijd zo wordt gedaan, je doet het omdat het de beste manier is en anders ben je niet bang om afwijkende voorstellen te doen. Verder ben je sterk op digitaal gebied. Je bent bekend met BIM en kan werken met Revit en technische berekeningssoftware.

Jouw communicatieve vaardigheden zijn zo ontwikkeld dat je op alle niveaus als gesprekspartner wordt gezien.

Aanbod

Werken binnen dit bedrijf betekent werken in een trots bedrijf met de kernwaarden betrouwbaar, betrokken, no-nonsense, inventief en ondernemend. Een ambitieuze, financieel gezonde en stabiele omgeving, een goede beloning, veel vrije dagen en stimulerende mogelijkheden voor ontwikkeling zijn zo maar een paar aspecten waar wij je graag meer over vertellen.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!