Projectmanager – Dordrecht

Introductie

Wil jij een cruciale rol spelen in het beschermen van mensenlevens en waardevolle eigendommen? Ben jij een ervaren professional in de wereld van sprinklerinstallaties en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! 

Organisatie

Een wereldwijde speler binnen technische dienstverlening, maar tegelijkertijd bij een compacte specialist op het gebied van brandbeveiliging.

Functie

In deze rol krijg je de kans om jouw expertise in te zetten bij het realiseren van industriële projecten op het gebied van sprinklerinstallaties. Je zult verantwoordelijk zijn voor het coördineren en succesvol afronden van projecten, waarbij je de hoogste kwaliteit en veiligheid nastreeft. Met jouw leiderschap en technische kennis zorg je ervoor dat de projecten binnen de gestelde tijd, budget en kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

Als Projectmanager Sprinkler heb je de mogelijkheid om een team van specialisten aan te sturen en te werken met diverse interne en externe stakeholders. Je zult een belangrijke schakel zijn tussen opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers, en zorgen voor een optimale samenwerking. Met jouw resultaatgerichte aanpak en probleemoplossend vermogen zorg je ervoor dat elk project een succes wordt.


Functie-eisen

  • Minimaal een afgeronde technische HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Installatietechniek
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de sprinklerbranche
  • Ruime kennis van en ervaring met sprinklerinstallaties en relevante wet- en regelgeving
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Sterk in plannen en organiseren, en in staat om onder druk te werken
  • Resultaatgericht, proactief en probleemoplossend vermogen
  • In het bezit van een rijbewijs B


Aanbod

Het bedrijf biedt niet alleen een uitdagende functie binnen een gerenommeerd bedrijf, maar ook een informele werksfeer waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en zijn er volop mogelijkheden voor doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!