Service Enineer – IJmuiden

Introductie

Wil jij onderdeel zijn van een innovatieve, internationale en snelgroeiende organisatie? Ben jij ondernemend en klantgericht en heb jij passie voor techniek? Dan is de functie van Sales- en Accountmanager misschien wat voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf is een gevestigde naam in levering van, service en onderhoud op noodstroomvoorzieningen, energiecentrales in diesel en zonne-energie. Het bedrijf staat bekend om zijn turn-key power plants en noodstroomoplossingen en opereert nationaal en internationaal met 6500 geleverde sets in meer dan 50 landen. De klantenportefeuille bestaat onder meer uit datacenters, luchthavens, overheden, installateurs, banken, industriële, maritieme, offshore bedrijven en energiemaatschappijen.

Functie

Als Sales- en Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van integraal energiezekerheid oplossingen aan bestaande- en nieuwe klanten. Dit doe je door de klant behoeftes goed te begrijpen, de kansen en risico’s in kaart te brengen en de klant mee te nemen in onze oplossingen.

In een notendop:

  • Het realiseren van verkoopdoelstellingen bij bestaande en nieuwe klanten;

  • Het onderhouden van de klantrelatie, ook na het sluiten van een contract;

  • Scherp zicht houden op de markt en het signaleren waar behoefte ligt aan potentiële nieuwe diensten;

  • Het meedenken in onze marketing. Jij hebt een kort lijntje met onze Marketeer;

  • Het managen van grote, duurzame en complexe offerte aanvragen in samenspraak met inkoop, projectmanagement en service.

Functie-eisen

Jij bent iemand met een succesvolle trackrecord in solution-selling in een technische omgeving. Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken. Je bent een echte hunter, bent proactief, creatief en een scherp onderhandelaar. Je bent klantgericht en bouwt graag aan lange termijn relaties. Je bent van nature nieuwsgierig en je probleemoplossende vermogen is een van je beste kwaliteiten.

We zoeken een Sales- en Accountmanager die:

  • HBO+ werk- en denkniveau heeft en bij voorkeur een afgeronde technisch, commerciële opleiding;

  • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring heeft in de verkoop van complexe projecten binnen een B2B omgeving;

  • Je bent initiatiefrijk en schakelt gemakkelijk tussen visievorming op lange termijn en de vertalen naar concrete resultaten op korte termijn;

  • Een betrokken en ondernemende instelling heeft. Kennis van de energiemarkt is een pré


Aanbod

Als Sales- en Accountmanager vind je een afwisselende en uitdagende baan bij een snelgroeiend bedrijf, nationaal en internationaal georiënteerd en met een goede, betrouwbare naam in de markt. Je komt te werken in een commercieel team met 12 gedreven collega’s.

Wij vallen onder de Metaal en Techniek CAO en bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Met 150 enthousiaste collega’s verdeeld over een vestiging in IJmuiden en in Houten boeken wij dagelijks mooie resultaten!

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kan je ons telefonisch benaderen op 085-0645419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!