Service Monteur

Service Monteur Infratechniek – Houten


<!–more–>

Organisatie

Bij dit bedrijf houdt men zich bezig met het verbeteren van de infrastructuur in Nederland. Ze werken bijvoorbeeld aan bestaande en nieuwe waterkeringen, sluizen, bruggen, gemalen en het spoor. Tevens helpen ze opdrachtgevers om infrastructuur duurzaam, veilig en toekomstbestendig te maken. Zo bouwt het bedrijf aan de toekomst van Nederland. Voorbeelden van bijzondere projecten zijn de nieuwbouw Zeesluis IJmuiden en het vernieuwen van de Wantijbrug in Dordrecht.


Functie

Samen met je collega monteurs draag je zorg voor inspecties, onderhoud en/of nieuwbouwwerkzaamheden van onder andere passagiersbruggen, 400Hz installaties, platformverlichting, de BROEF (BRandweer OEFenplaats) en alle overige luchthaven specifieke installaties die onder het beheer vallen. Functioneel val je als monteur onder de uitvoerder. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit

  • Je plaatst nieuwe elektrotechnische installaties, sluit deze aan en stelt ze in bedrijf;
  • Je voert inspecties en onderhoud uit naar aanleiding van taakplannen per inspectie;
  • Je lost systematisch storingen op;
  • Je legt je uitgevoerde werkzaamheden digitaal vast;
  • Je geeft advies over onderhoud, schades, storingen of levensduur verlenging van de verschillende installaties;
  • Actief deelnemen aan werkoverleg, werkinstructiebijeenkomsten, toolboxen en projectevaluaties en bespreken van de werkaanpak.

Veilig werken staat op de dynamische werklocatie Schiphol vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Voor jou geldt dit niet anders, ook jij leeft de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften en technische regels bij de uitvoering van je werk altijd na. Afwisseling in werkzaamheden en de diensten die je werkt zijn gegarandeerd, dus je hoeft je niet te vervelen in deze rol!


Functie-eisen

Je bent een enthousiaste, gemotiveerde, technisch onderlegde persoonlijkheid. Minimaal beschik je over een afgeronde mbo opleiding op niveau 3 of je bent bereid deze te gaan halen. Bijvoorbeeld: (Eerste) monteur of technicus service en onderhoud elektrotechniek, werktuigbouw, mechatronica of elektrotechnische systemen. Je hebt voldoende kennis in huis op het gebied van laagspanningsinstallaties, meet- en regeltechniek en de normen NEN 3410 / NEN1010. Daarnaast beschik je over een VCA diploma en rijbewijs B. Je woont binnen een straal van 45 minuten vanaf Schiphol. Je bent zelfstandig, maar durft wel om hulp en advies te vragen. Je werkt veilig of je werkt niet. Je bent een frisse persoonlijkheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Een gezonde flexibele instelling en een goede dosis werklust helpen jou verder in het zijn van de collega waar wij naar op zoek zijn. Voor jou geldt afspraak is afspraak, je werkt graag hard, maar je bent ook in voor een lolletje op zijn tijd.
Inlichtingen

Patrick Hamers (0)85-0645419


Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kan je ons telefonisch benaderen op 085-0645419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!

Ontdek de mogelijkheden