Service Monteur Infratechniek – Houten

Introductie

Wil jij werken aan de bereikbaarheid van Nederland? Snap jij wat er nodig is om de talrijke bruggen en tunnels die ons land rijk is in beweging te houden? Dan ben jij de werktuigbouwkundig monteur waar wij naar op zoek zijn!

Organisatie

Bij dit bedrijf houdt men zich bezig met het verbeteren van de infrastructuur in Nederland. Ze werken bijvoorbeeld aan bestaande en nieuwe waterkeringen, sluizen, bruggen, gemalen en het spoor. Tevens helpen ze opdrachtgevers om infrastructuur duurzaam, veilig en toekomstbestendig te maken. Zo bouwt het bedrijf aan de toekomst van Nederland. Voorbeelden van bijzondere projecten zijn de nieuwbouw Zeesluis IJmuiden en het vernieuwen van de Wantijbrug in Dordrecht.

Functie

Jij en je collega’s verzorgen het onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan bruggen en tunnels in de onderhoudscontracten en projecten in Noord-West en Zuid-West Nederland.

  • Je verhelpt zelfstandig mechanische storingen;
  • Je repareert of vervangt defecte onderdelen, brengt nieuwe onderdelen aan en test de werking hiervan;
  • Je bereid zelf het werk voor en controleert altijd of er sprake is van een veilige werksituatie: je werkt veilig of je werkt niet;
  • Je draait storingsdiensten en afhankelijk van de projecten waar je op ingezet wordt horen er ook nacht- en weekenddiensten bij.


Functie-eisen

Jij bent een monteur met minimaal mbo niveau 2 of 3 en een opleiding op het gebied van werktuigbouwkunde, constructiebankwerker (of vergelijkbaar). Onderhoud van bruggen en tunnels of andere grote stalen constructies met bewegende delen zijn helemaal jouw ding. Kwaliteit afleveren daarbij is voor jouw vanzelfsprekend en je vindt het belangrijk om vooraf bepaalde procedures en instructies te volgen. Je houdt van afwisseling maar vindt het ook geen probleem om je voor langere tijd op één onderhoudscontract te storten. Idealiter woon je in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht , waar veel van onze onderhoudscontracten zijn, of woon je centraal in het land en ben je bereid om wat verder te reizen.

Inlichtingen

Patrick Hamers (0)85-0645419

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kan je ons telefonisch benaderen op 085-0645419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!