Steven van Braak

Patrick over Steven

Steven heeft een enorme passie voor techniek. Toch is zijn passie voor mensen, muziek en gezelligheid vele malen groter. Hij gaat graag naar Tivoli en treedt nog liever zelf op met zijn band Day Out. Hij speelt dan op zijn eigen gemaakte gitaren, hoe vet is dat! Ook sleutelt hij graag aan zijn klassieke Saab*. Steven woont met zijn vrouw en twee dochters in De Meern en uiteraard staan zijn meiden altijd bovenaan!

Ooit was Steven vastberaden om in de voetsporen van zijn vader (een gevierd ingenieur en grootheid in de olie en gas wereld) te treden. Met de overtuiging dat hij het in zich had, vertrok hij naar de Technische Universiteit van Eindhoven. De complexe materie en de oneindige wiskundige berekeningen hadden zijn aandacht maar gedeeltelijk, want zijn echte focus lag 4 kilometer in zuidwestelijke richting; op het Stratumseind ook wel bekend als het episch centrum van het Eindhovense studentenleven. Mede door zijn aangeboren technische knobbel en een ijzeren doorzettingsvermogen mag hij zich vandaag de dag Ingenieur én gediplomeerd procesverbeteraar noemen!

Binnen Maseto is Steven de wandelende technische encyclopedie. Zijn technische kennis is altijd up-to-date, vraag hem iets over een nieuwe technische innovatie en hij weet het. Een kort gesprek is voor hem theoretisch gezien genoeg om een bedrijf te leren kennen of om de meest ervaren techneut op waarde te schatten. Maar… Een gesprek met Steven is nooit even, hij weet mensen echt te boeien en mensen boeien Steven. Zo weet hij de meest (on)nuttige feiten boven water te krijgen. Het was een leuk en leerzaam gesprek en wist je dat hij een Fender American Ultra Stratocaster Ultra Burst elektrische gitaar met koffer heeft?

Plan hier een afspraak met Steven en ik ben ervan overtuigd dat je met een glimlach en een betere baan of de juiste technische professional ons kantoor verlaat.

*Voor de jonge(re) lezer: Saab was ooit een authentiek Zweeds automerk en is later overgenomen door het Duitse Opel (dat laatste kan je beter niet aan hem vertellen). Een Saab vind je tegenwoordig in het museum of langs de kant van de weg

*Saab is een van de weinige woorden die we niet van de andere kant bekijken.

Benieuwd wat Steven over Patrick zegt?