Technical Sales Engineer – Amsterdam

Introductie

Spreekt het je aan voor een fabrikant te werken in een internationale omgeving en word je enthousiast van complexe industriële automatiseringsoplossingen?

Organisatie

Een Zweedse fabrikant die wereldwijd actief is op het gebied van industriële automatiseringsoplossingen met van oudsher een focus en specialisme op HMI-bedienapplicaties. Het bedrijf biedt zijn klanten een portfolio van kwalitatief hoogstaande hardware en flexibele software dat bestaat uit o.a. HMI, PLC, IO en IDC-producten. De focus markten zijn Marine, Energie, infrastructuur en de maakindustrie. Deze markten groeien jaar op jaar gedreven door de vraag naar duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld de energietransitie of elektrificatie van de marine markt. Inzicht wordt verschaft d.m.v. digitalisering en data verzameling van processen en het visualiseren daarvan. Daarnaast zien we een trend waarbij web-technologie een grote rol speelt.

 

Functie

Voor het saleskantoor in Nederland (Amsterdam/Schiphol regio) waar vanuit de Benelux- en Franse markt worden bedient, zoeken wij ter uitbreiding van het team meerdere Technical Sales Engineers met focus op de Nederlandse machinebouwmarkt. Wij zoeken mensen met een ondernemersgeest die in staat zijn zelfstandig business te genereren. Er wordt verwacht dat je het technisch concept van een industriële automatiseringsoplossing voor het voetlicht kunt brengen en dat je in staat bent lange termijn relaties op te bouwen en te onderhouden met (prospect) klanten. Enerzijds ga je achter new business aan waarbij je beseft dat meer belletjes leiden tot meer succes, anderzijds bedien je bestaande klanten die je middels accountmanagement aan het uitbouwen bent. Werkervaring en/ of studieachtergrond op het gebied van Industriële automatisering zijn een pré. Zo niet dan moet daar veel enthousiasme en gedrevenheid tegenover staan om het vak te willen leren.

 

 

Aanbod

Wij bieden een internationale werkomgeving, een leuk groeiend NL-team, zelfstandig- en hybride werken, marktconform salaris, bonus regeling, auto/ laptop/ telefoon, 30 vakantiedagen, pensioenbijdrage. Wij vragen passie, enthousiasme, inzet en doorzettingsvermogen.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!