Technisch Inkoper Service – IJmuiden

Introductie

Een expert in noodstroominstallaties en Battery Energy Storage Systems (BESS), is er ruimte gecreëerd voor een scherpzinnige Technisch Inkoper Service. In deze rol coördineer je de inkoopstrategieën met service operationele behoeften, en zorg je ervoor dat materialen en componenten altijd op tijd beschikbaar zijn voor service orders.

Organisatie

Met bijna 100 jaar ervaring biedt dit bedrijf niet alleen advies, maar ook ontwerp, engineering, installatie en onderhoud van
noodstroomoplossingen. 

Functie

Als centraal punt voor de service aan noodstroominstallaties en Battery Energy Storage Systems verbind je de inkoopstrategieën naadloos met de operationele serviceplanning. Jouw technische kennis en strategisch aankoop inzicht zorgen ervoor dat elk component en elk materiaal precies op tijd klaarstaat voor onze onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.


In de rol van Technisch Inkoper focus je op het waarborgen van de betrouwbaarheid, kwaliteit en tijdigheid van inkoopactiviteiten om een ononderbroken energievoorziening voor onze klanten te garanderen. Je werkt nauw samen met het technische serviceteam om de exacte specificaties van benodigde onderdelen te bepalen en past je inspanningen aan op basis van de urgentie van elke situatie. Hier is hoe je je energie efficiënt inzet om het volledige inkoopproces op te pakken:

 • Inkoop van essentiële componenten, verbruiksartikelen en softwareoplossingen voor systeemonderhoud en -beheer,
 • Coördinatie van de supply chain voor servicewerkzaamheden, inclusief het bewaken van levertijden van ingekochte onderdelen en efficiënte planning om klanttevredenheid en operationele efficiëntie te optimaliseren
 • Nauwe samenwerking met serviceteams voor accurate forecasts en monitoring van leveringsstatus van goederen,
 • Rekening houden met technische specificaties, kosten en leveringstijden voor kwalitatief hoogwaardige aankopen,
 • Communicatie met internationale partners en leveranciers om onderdelen te leveren die voldoen aan internationale wetgeving.
 • Onderhouden van duurzame relaties met interne en externe partijen om betrouwbare leveringen te garanderen, essentieel voor serviceoperaties,
 • Regelen van transportdetails en zorgen voor correcte douane- en importdocumenten om grensvertragingen te voorkomen,
 • Rapportage over supply chain prestaties binnen servicewerkzaamheden, met focus op haalbaarheid en nauwkeurigheid,
 • Het verwerken van facturen, controleren en bevestigen van orders en opvolgen van uitstaande offertes en onderhandelen met leveranciers.

Functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau in een relevante technische richting zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, of Supply Chain Management.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een technische inkoopfunctie, bij voorkeur binnen een technisch service georiënteerde omgeving zoals de energie-, elektro- of mechanische sector.
 • Kennis van de componenten en systemen die gebruikt worden in noodstroominstallaties en BESS
 • Organisatorische en planningsvaardigheden om complexe supply chain activiteiten te coördineren.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Bekwaamheid in het gebruik van inkoop- en voorraadbeheersystemen.

Aanbod

Een dynamische rol waar je jouw energie kwijt kunt als Technisch Inkoper Service. Een salaris dat energie geeft en secundaire voorwaarden die zorgen voor een goede balans. Opleidingskansen die je niet alleen wijzer maken, maar ook scherper.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!