Technisch Merkambassadeur – Oosterhout

Introductie

Ben je het  nieuwe gezicht van deze internationale speler in de bakkerijindustrie? 

Organisatie

Een toonaangevende fabrikant van lossingsmiddelen en spuitapparatuur die de bakkerij-industrie voorziet van op maat gemaakte oplossingen en producten voor hun bakvormen. Zij streven ernaar om producten en diensten van topkwaliteit te leveren aan de klanten. In de afdeling veldservice richt zich op de installatie, het onderhoud en de reparatie van een breed scala aan machines en apparatuur, evenals technische ondersteuning zowel intern voor het verkoopteam als voor de eindgebruiker.

Je wordt verwelkomd in een klein dynamisch team van servicetechnici die een mix van karakters zijn en over de hele wereld zijn gevestigd. Er is veel vrijheid en flexibiliteit om je eigen beslissingen te nemen en te werken zoals jij dat wilt. We hebben een open en directe communicatiestijl en de rapportagelijnen zijn uiterst kort. Wij geloven in de kracht van het team en we werken samen en ondersteunen elkaar, jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd en aangemoedigd. We zijn op zoek naar een gedreven, verantwoordelijke en enthousiaste ambassadeur om aan het team toe te voegen.

Functie

Als Technisch Merkambassadeur ben je het gezicht van ons bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van installaties, onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan verschillende machines en apparatuur bij onze klanten. Met je technische kennis en klantgerichte houding zorg je ervoor dat de klanten optimaal bediend worden en hun verwachtingen worden overtroffen. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Nederland, België en het VK. Het bedrijf heeft een kantoor/magazijn in Oosterhout met een kleine werkplaats en onderdelenmagazijn dat jouw ‘basis’ zal zijn die je eigen kunt maken en waarvoor jij verantwoordelijk bent voor het onderhoud en beheer. Hier zul je af en toe reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Tijdens je inwerkperiode word je welkom geheten in het team en leer je het bedrijf kennen en word je opgeleid in de apparatuur.

Functie-eisen

MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting. Ten minste 2 jaar ervaring als monteur in een vergelijkbare sector. Uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding. Zelfstandig, maar ook een teamspeler. In het bezit van rijbewijs B. Bereidheid om te reizen in Nederland, België en het VK en beschikbaar buiten kantooruren indien nodig.

Aanbod

Een concurrerend salarispakket, inclusief mogelijke bonusschema’s. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een bedrijfsauto, laptop en bedrijfstelefoon. Een dynamische werkomgeving met een sterke focus op teamwork. Er is gelegenheid voor internationale reizen.

Sollicitatie

Is deze functie echt iets voor jou? Klik dan op de button solliciteren en laat jouw gegevens achter in een paar korte stappen. Heb je meer informatie nodig over deze vacature dan kun je ons telefonisch benaderen op (0)85-06 45 419 of een e-mail sturen naar info@maseto.nl. Tot snel!